Paino aamulla 54,4, eli lähti 100g eilisestä. Tänään oon syöny enemmän. ja paljon proteiinia. Yhteensä 910kcal, En syö iltaisin viiden jälkeen, koska vihaan sitä että aamulla mahassa myllertää vielä edellispäivän ruoat. Otin myös laksoja koska mua ärsyttää kun paino ei tipu.

Kun edellinen laihdutuspiikki tuli, laihduin kolmessa kuukaudessa 15kg. Vauhti oli aluksi tosi nopeeta, ekalla viikolla lähti jo pari kiloa, ja sitten vasta painonlasku tasaantui. Nyt kun aloitin tämän uuden syöksykierteen niin paino jumahtikin heti, ja se masentaa todella. Mulla on paras olla henkisesti kun paino on alhaalla, sillon vaan rakastan itseäni ja muita. Vihaan tätä läskikroppaa. vihaan isoja reisilihaksia. Edellinen painonlasku tapahtui parivuotta sitten, sen jälkeen paino on seilaillut 48-52 välillä. Nyt viime kevään aikana se sitten pääsi nousemaan 57 kiloon, ja se on ihan tosi kamalaa! Keskityin niin kovasti kouluun ja töihin, että unohdin ihan kokonaan pitää huolta itsestäni, söin vaan mitä sattuu. Lisäksi treenasin salilla, lihasmassa kasvoi runsaasti, mutta silti rasvaprosentti heilui ylös ja alas. Vihaan tätä. Vihaan.

Tänään olen syönyt 2 proteiinivanukasta, proteiinipatukan, 2kpp kahvia, soijarahkaa+soijarouhetta+mehukeittoa ja 2klementtiiniä. En syö näin tosiaankaan usein, mutta yritin vähän vähentää hiilareita, ja mielihalujen vuoksi sitten söin noita vanukkaita ja patukan. Liikaa protskuu luultavasti ja liian vähän hyviä rasvoja ja ihan superisti liian vähän tuoreita ihania kasviksia. Huomenna ehkä paremmin.Toivottavasti painaisin ainakin vähemmän..